Oplysninger om disse vilkår

Betingelser og vilkår på denne side www.allevarer.dk (hjemmeside) stilles til rådighed for dig. Ved at besøge denne hjemmeside accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser, der er tilgængelige her. Du bør derfor læse aftalen grundigt og om nødvendigt udskrive betingelserne og opbevare en kopi. Hvis du ikke accepterer vilkårene, skal du stoppe med at bruge hjemmesiden. Når udtrykket "du" bliver brugt, henviser det til den besøgende, der kommer ind på hjemmesiden. Udtrykket "vi" eller "os" refererer til det firma, der står bag siden: Semsab AB, Box 239, 135 27 Tyresö, Sverige. Udtrykket "websiden" refererer til www.allevarer.dk og dens undersider.

Semsab AB ligger i Tyresö, Sverige. Virksomheden findes på adressen: Boks 239, 135 27 Tyresö.

Ændring af vilkår

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre vilkårene for brugerne. Dette er for at løbende at forbedre den service og denne webside, hvilket betyder, at betingelserne for brug kan ændre sig. De ændringer gælder i dette tilfælde fra, at de er blevet offentliggjort, og du anses for at have accepteret de nye ændringer ved at besøge websiden.

Beskrivelse af tjenesten

Websiden formål er at tilgodese den besøgende med resultater, der er indsamlet fra andre hjemmesider, online butikker og internettjenester af alle slags. Hovedsageligt er resultaterne produkter, der kan handles via internettet fra forskellige online forhandlere. Produkter og tilbud, der er opført på vores hjemmeside sælges således ikke igennem os, men er knyttet til de respektive andre webbutikker og tjenester, hvor produkterne skal være tilgængelige for salg. Hvis produkterne eller resultaterne ikke er tilgængelige for salg på det link, vi henviser til, kan vi ikke tage ansvar for det. Formålet med denne hjemmeside er derfor at indsamle resultater og gøre det muligt for besøgende at finde produkter og resultater fra mange forskellige steder, såsom online butikker og internettjenester og så videre. Dataene opdateres med mellemrum fra de forskellige kilder, og vi kan ikke tage ansvar for oplysningerne i resultaterne er aktuelle. Vi har ikke salg, videresalg eller licensering af de listede produkter og resultater, og derfor tager vi ikke ansvar for de anførte resultater og produkter. Du anerkender, at du kontakter tredjemand direkte dvs. butik, der sælger produkter eller internettjenesten, der har leveret resultater, hvis du har spørgsmål om produkter og resultater. Enhver feedback såsom klager, kommentarer og enhver tvist vedrørende de produkter og resultater er også direkte med tredjeparts hjemmeside, som der linkes til.

Privatliv og Politik

Du skal også kende vores Privatliv og Politik, hvor der er vigtige oplysninger om dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dine oplysninger som besøgende.

Brugere, som er børn

Denne hjemmeside er ikke beregnet for besøgende under 18 år. Ved at besøge hjemmesiden og dermed acceptere betingelserne, så garanterer du os, at du er mindst 18 år. Hvis du ikke er over 18, har du ikke ret til at besøge hjemmesiden og skal straks ophøre med at bruge hjemmesiden.

Anmeldelser

Hjemmesiden viser bedømmelser på butikker eller internettjenester, der leverer produkter og resultater. Anmeldelserne vil primært også være fra tredjemand, men der er også mulighed for besøgende at indsende deres egne anmeldelser med direkte. Vi tager intet ansvar for de vurderinger, der er offentliggjort, og vi har ret (men ikke pligt) efter eget skøn at afvise, flytte eller fjerne ratings, der er tilgængelige på hjemmesiden, og som overtræder vilkårene, eller som vi vurdere for uhensigtsmæssige.

Websidens tilgængelighed

Vi stræber efter, at hjemmesiden altid skal være i sikker drift og uden afbrydelse skal alle oplysninger være konstant tilgængelige. Men kan vi ikke garantere fuld adgang til webstedet på alle tidspunkter. I situationer som systemfejl, vedligeholdelse, reparation og årsager, der ligger uden for vores rimelige kontrol, kan adgangen være afbrudt uden varsel for den besøgende.

Links

Links findes forskellige steder på websiden, hvor vi eller tredjeparter linker til websider eller ressourcer. Da vi ikke har kontrol over disse sider, accepterer du, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af disse sider. Du accepterer også, at vi ikke er en part i transaktionen eller kontrakt med en tredjepart, som du er part i, og du accepterer ikke at involvere os i en tvist mellem dig og tredjemand. Ophavsret og licenser Alt indhold på denne hjemmeside tilhører Semsab AB og er beskyttet af ophavsretten. Disse oplysninger samt tekst og billeder må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form uden skriftlig tilladelse fra Semsab AB. Det er ulovligt at ændre indholdet på dette website. Overtrædelse af disse regler vil blive retsforfulgt. Hvis du mener, at dine immaterielle rettigheder krænkes i de oplysninger, du har givet til websiden f.eks. ved en anmeldelse eller andet indhold på hjemmesiden, så kontakt os via email på [email protected]

Generel information

Denne betingelse og de andre betingelser, der er nævnt heri, udgør hele aftalen mellem dig og os vedrørende din brug af hjemmesiden. Skulle der være en tvist mellem dig og os vedrørende disse vilkår og betingelser er tvisten omfattet af svensk lovgivning. Hvis disse betingelser kendes ugyldige af en kompetent domstol, er begge parter enige om, at domstolen bør bestræbe sig på at tage hensyn til den begge parters hensigt, som det udtrykkes i disse betingelser.